Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
 Vols canviar la mida? A  A  A
Et trobes a:  Portada

Senderisme i/o BTT

Una de les millors formes de descobrir el paisatge i el nuclis del municipi de Llorac és sens dubte caminant o en bicicleta de muntanya.

Els antics camins tradicionals, conviden al caminant i al ciclista a fer un viatge en el temps; un viatge pausat i tranquil.

L'Alta Vall del Corb i el GR 171 són dos itineraris senyalitzats que travessen el municipi de Llorac i altres pobles de la Vall del Corb.

En aquest apartat hi trobareu diferents propostes:


- Camí de l'Alta Vall del Corb

És un itinerari circular i senyalitzat que transcorre per la part alta de la vall del riu Corb al seu pas per la Conca de Barberà. Travessa els pobles de Vallfogona de Riucorb, Saladern, Conesa, Savallà del Comtat, Segura, Santa Coloma de Queralt, Rauric, la Cirera, Llorac, Albió i el Balneari de Vallfogona. Es tracta d’un recorregut de més de 40 km en total, que es pot començar des de qualsevol punt i permet connectar amb altres senders existents. És recomanable per fer en bicicleta de muntanya o a peu.

+ INFO


- Els Plans de Llorac i la font de la Cirera

Itinerari circular pels plans de Llorac per conèixer el patrimoni agrícola, forestal, cultural i històric d’uns dels pobles de la vall del Corb. Un recorregut per un paisatge eminentment agrícola i que ens apropa a la Cirera.

+ INFO


- GR171 etapa 4

El GR171 travessa Catalunya de nord a sud, entra a la Conca de Barberà per l’Albió, baixa fins al balneari de Vallfogona on travessa el riu Corb i la zona boscosa de les obagues del riu Corb per continuar en direcció a Segura, al municipi de Savallà del Comtat.

+ INFO


- Ruta de la via verda

Un projecte desenvolupat per Gamesa per conèixer més de prop les energies renovables. Aquesta ruta, d'uns 20 km de recorregut, travessa els termes minicipals de Passanant i Belltall, Forès, Conesa, Llorac, Savallà del Comtat i Talavera, i pot realitzar-se tant en bicicleta com caminant. Seguint la línia verda coneixeràs de prop els seus parcs eòlics.

+ INFO